Απομένουν

για την SER-EXPO

Σε Συνδιοργάνωση
με την ΠΕ Σερρών


Υπό την Aιγίδα
Κύριοι Yποστηρικτές

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ SER-EXPO 2016 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Συνεχίστηκαν και την Κυριακή (26/06/2016) οι πλούσιες Παράλληλες Εκδηλώσεις της Ser-Expo 2016 για όλο τον κόσμο και τους επισκέπτες που βρέθηκαν το πρωί στον αύλειο χώρο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Σερρών.

Εκεί και ακριβώς μπροστά από την είσοδο της Έκθεσης και στο stand του Επιμελητηρίου Σερρών ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν.Σερρών «Οι Ακρίτες» χόρεψαν υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής δίνοντας μια ξεχωριστή και σίγουρα ευχάριστη νότα.

Λόγο νωρίτερα και πάλι στον ίδιο χώρο, η Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου αρχιμουσικού και μαέστρου Γιώργου Ταπέ παρουσίασε το πρόγραμμά της, το οποίο περιλάμβανε διάφορα μουσικά είδη και στυλ. Με δυναμικό και στιβαρό ήχο και πάντα σε άριστη απόδοση και εκτέλεση η «μπάντα» απέσπασε από το κοινό ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.


ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ


ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ SER-EXPO 2016

Την αποθέωση γνώρισε η περίφημη μπάντα του Δήμου Νέας Ζίχνης που ξεσήκωσε το πολυπληθές κοινό με την έντονη χορευτική και μουσική της παρουσία στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών (Ser-Expo 2016).

Η μπάντα ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και επισκέπτες και πάντως αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στους πεζόδρομους των Σερρών. Η μπάντα παιανίζοντας χαρμόσυνους ήχους κατέληξε στο χώρο της Ser-Expo, όπου και καταχειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, Β.ΤΑΠΕ


ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, Β.ΤΑΠΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ SER-EXPO 2016

Ήχοι, νότες, μελωδίες και πολλή αγάπη πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Σερρών λίγο πριν από την τελευτή των εγκαινίων της Ser-Expo 2016 (βράδυ Παρασκευής 24/06), δηλαδή της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών, που και φέτος διοργανώνει στις Σέρρες το Επιμελητήριο Σερρών.

Το μουσικό σύνολο της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Ωδείου Σερρών Β.Ταπέ καθήλωσε το πολυπληθές κοινό που βρισκόταν από ώρα στο σημείο. Η Παιδική και Νεανική Χορωδία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας μουσικών οργάνων.

Ήταν μια πολύ ποιοτική και δυναμική συμμετοχή που ευχαρίστησε όλους όσοι την παρακολούθησαν. Ήταν μια τρανή απόδειξη ότι το Επιχειρείν μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τρόπο άψογο με τον Πολιτισμό και την Ψυχαγωγία, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.

Χορηγοί
Χορηγός Τράπεζα
Official Business Partner Hotel
Χορηγοί Επικοινωνίας
Συμμετέχοντες