Απομένουν

για την SER-EXPO

Σε Συνδιοργάνωση
με την ΠΕ Σερρών


Υπό την Aιγίδα
Κύριοι Yποστηρικτές

Υλικό προώθησης SEREXPO 2016


ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ


ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 2ης SER-EXPO

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/06/2016) στις 19:30 το βράδυ η 2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών , με τίτλο «SER-EXPO 2016», που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και διεξάγεται στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, δηλαδή στην πρώην Νομαρχία.

Την τελευτή των εγκαινίων τέλεσε ο πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, Γαβριήλ Παλιούρας ενώ την κορδέλα της Ser-Expo 2016 έκοψε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.

Τα εγκαίνια της Ser-Expo 2016 πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Σερραίας Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, βουλευτών του Ν.Σερρών, του βουλευτή της Β’ Θεσ/νίκης της ΝΔ και άλλοτε Υπουργού Θεόδωρου Καράογλου, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, Περιφερειακών Συμβούλων και πολλών Δημάρχων του Ν.Σερρών. Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ , Κωνσταντίνος Μίχαλος, έντεκα (11) Πρόεδροι από άλλα Επιμελητήρια της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου και επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Αναστάσιος Τζήκας.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας υπογράμμισε τα εξής :
«Το μήνυμα που στέλνουμε φέτος προς την Κυβέρνηση και προς κάθε αρμόδιο είναι ότι εμείς οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες, ανάγουμε σε προσωπική μας υπόθεση την προσπάθεια:
Α: να στηρίξουμε την τοπική μας παραγωγή,
Β: να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουμε και διακινούμε
Γ: και να τα κάνουμε ευρύτερα γνωστά ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους»

Παράλληλα, ο κ.Μέγκλας τόνισε ότι στα σχέδια του Επιμελητηρίου Σερρών είναι η δημιουργία ενός μόνιμου Εκθεσιακού χώρου σύγχρονων προδιαγραφών, που θα φιλοξενεί όχι μόνον τη Ser-Expo, αλλά και άλλες κλαδικές εκθέσεις και θα αποτελεί χώρο συνάντησης των μελών του Επιμελητηρίου Σερρών.


ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ SER-EXPO 2016 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Συνεχίστηκαν και την Κυριακή (26/06/2016) οι πλούσιες Παράλληλες Εκδηλώσεις της Ser-Expo 2016 για όλο τον κόσμο και τους επισκέπτες που βρέθηκαν το πρωί στον αύλειο χώρο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Σερρών.

Εκεί και ακριβώς μπροστά από την είσοδο της Έκθεσης και στο stand του Επιμελητηρίου Σερρών ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν.Σερρών «Οι Ακρίτες» χόρεψαν υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής δίνοντας μια ξεχωριστή και σίγουρα ευχάριστη νότα.

Λόγο νωρίτερα και πάλι στον ίδιο χώρο, η Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου αρχιμουσικού και μαέστρου Γιώργου Ταπέ παρουσίασε το πρόγραμμά της, το οποίο περιλάμβανε διάφορα μουσικά είδη και στυλ. Με δυναμικό και στιβαρό ήχο και πάντα σε άριστη απόδοση και εκτέλεση η «μπάντα» απέσπασε από το κοινό ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.


ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ


ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ SER-EXPO 2016

Την αποθέωση γνώρισε η περίφημη μπάντα του Δήμου Νέας Ζίχνης που ξεσήκωσε το πολυπληθές κοινό με την έντονη χορευτική και μουσική της παρουσία στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών (Ser-Expo 2016).

Η μπάντα ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και επισκέπτες και πάντως αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στους πεζόδρομους των Σερρών. Η μπάντα παιανίζοντας χαρμόσυνους ήχους κατέληξε στο χώρο της Ser-Expo, όπου και καταχειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, Β.ΤΑΠΕ


ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, Β.ΤΑΠΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ SER-EXPO 2016

Ήχοι, νότες, μελωδίες και πολλή αγάπη πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Σερρών λίγο πριν από την τελευτή των εγκαινίων της Ser-Expo 2016 (βράδυ Παρασκευής 24/06), δηλαδή της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών, που και φέτος διοργανώνει στις Σέρρες το Επιμελητήριο Σερρών.

Το μουσικό σύνολο της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Ωδείου Σερρών Β.Ταπέ καθήλωσε το πολυπληθές κοινό που βρισκόταν από ώρα στο σημείο. Η Παιδική και Νεανική Χορωδία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας μουσικών οργάνων.

Ήταν μια πολύ ποιοτική και δυναμική συμμετοχή που ευχαρίστησε όλους όσοι την παρακολούθησαν. Ήταν μια τρανή απόδειξη ότι το Επιχειρείν μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τρόπο άψογο με τον Πολιτισμό και την Ψυχαγωγία, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ SER-EXPO 2016


ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ SER-EXPO 2016 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Μια αξέχαστη βραδιά χάρισε στο κοινό του ο Αντώνης Ρέμος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε την εναρκτήρια συναυλία της Ser-Expo 2016 (2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών) και γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του.

Η σκηνή πάνω στην οποία ο Αντώνης Ρέμος τα έδωσε όλα βρισκόταν μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών, ενώ όταν έκανε την εμφάνισή του, ακολούθησε πανικός από τα χειροκροτήματα και τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν το σερραϊκό ουρανό κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί φίλοι και θαυμαστές του δημοφιλούς καλλιτέχνη ταξίδεψαν από κάθε γωνιά του Ν.Σερρών αλλά και από γειτονικές πόλεις (Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς) για να ακούσουν «live» τον Αντώνη Ρέμο. Το γλέντι κράτησε ως αργά το βράδυ με τον ακούραστο καλλιτέχνη να κρατάει αμείωτο το κέφι.

Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος απέδωσε τα εύσημα στο Επιμελητήριο Σερρών και προσωπικά στον Πρόεδρό του, Χρήστο Μέγκλα για την τέλεση της Ser-Expo 2016 και ευχήθηκε η έκθεση αυτή να συνεχίσει να υπάρχει στη διαδρομή του χρόνου. Ήταν μια ονειρώδης βραδιά. Ήταν αυτό που έπρεπε για Τελετή Έναρξης στη Ser-Expo 2016.


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ TONI SFINOS


«ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ» TONI SFINOS ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ ΣΤΗ SER-EXPO 2016

Καταρριχήθηκε από πολυκατοικία παραπλεύρως της Ser-Expo 2016 και όταν «πάτησε στο stage» έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να προσφέρει τόσο κέφι που όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/06) στην πλατεία μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών να μην θέλουν να αποχωρήσουν ποτέ! Ο ένας και μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Tonis Sfinos έδωσε ζωντάνια και προσέφερε απλόχερα χαρά σε όλο τον κόσμο που έσπευσε εκεί και κυριολεκτικά κατέκλυσε κάθε γωνιά του συγκεκριμένου σημείου.


Αυτή η δεύτερη συναυλία της 2ης ημέρας της Ser-Expo 2016 είχε πάντως κάτι το διαφορετικό και ξεχωριστό. Η έλευση του τραγουδιστή στο συναυλιακό stage έγινε από . . . αέρος και παρά την πολυκοσμία όλα πήγαν περίφημα και έτσι ο cult showman έφτασε μέχρι τη σκηνή σώος και αβλαβής.

Πλαισιωμένος από το 6μελές γκρουπ των PLAYMATES και με αστείρευτη διάθεση και κέφι, ο Tonis Sfinos ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με τα κομμάτια του αλλά και με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Όποιος είδε από κοντά τον αποκαλούμενο «τυφώνα της λεβάντας», τον «επιβήτορα της μουσικής, TΟΝΙ SFINO προφανώς θέλει κι άλλο από αυτό που παρουσίασε ο «International Playboy» το βράδυ του Σαββάτου στις Σέρρες. Η διασκέδαση που προσέφερε αυτός και η παρέα του στον κόσμο ήταν αλλιώτικη και σαγηνευτική.

Στα ξεχωριστά της βραδιάς, το πολύ ωραία φωτορυθμικά με έξυπνα συνθήματα και μηνύματα που αντανακλούσαν στις «πλάτες» των πολυκατοικιών, τα πυροτεχνήματα που φώτισαν το σερραϊκό ουρανό και η άνοδος πάνω στη σκηνή μικρού κοριτσιού από τις Σέρρες που με το σκέρτσο και την παιδική της αθωότητα έκανε ακόμη και τον ίδιο τον καλλιτέχνη να υποκλιθεί.

Χορηγοί
Χορηγός Τράπεζα
Official Business Partner Hotel
Χορηγοί Επικοινωνίας
Συμμετέχοντες