Απομένουν

για την SER-EXPO

Σε Συνδιοργάνωση
με την ΠΕ Σερρών


Υπό την Aιγίδα
Κύριοι Yποστηρικτές

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ SER-EXPO 2016


ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ SER-EXPO 2016 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Μια αξέχαστη βραδιά χάρισε στο κοινό του ο Αντώνης Ρέμος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε την εναρκτήρια συναυλία της Ser-Expo 2016 (2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών) και γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του.

Η σκηνή πάνω στην οποία ο Αντώνης Ρέμος τα έδωσε όλα βρισκόταν μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών, ενώ όταν έκανε την εμφάνισή του, ακολούθησε πανικός από τα χειροκροτήματα και τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν το σερραϊκό ουρανό κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί φίλοι και θαυμαστές του δημοφιλούς καλλιτέχνη ταξίδεψαν από κάθε γωνιά του Ν.Σερρών αλλά και από γειτονικές πόλεις (Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς) για να ακούσουν «live» τον Αντώνη Ρέμο. Το γλέντι κράτησε ως αργά το βράδυ με τον ακούραστο καλλιτέχνη να κρατάει αμείωτο το κέφι.

Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος απέδωσε τα εύσημα στο Επιμελητήριο Σερρών και προσωπικά στον Πρόεδρό του, Χρήστο Μέγκλα για την τέλεση της Ser-Expo 2016 και ευχήθηκε η έκθεση αυτή να συνεχίσει να υπάρχει στη διαδρομή του χρόνου. Ήταν μια ονειρώδης βραδιά. Ήταν αυτό που έπρεπε για Τελετή Έναρξης στη Ser-Expo 2016.


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ TONI SFINOS


«ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ» TONI SFINOS ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ ΣΤΗ SER-EXPO 2016

Καταρριχήθηκε από πολυκατοικία παραπλεύρως της Ser-Expo 2016 και όταν «πάτησε στο stage» έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να προσφέρει τόσο κέφι που όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/06) στην πλατεία μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών να μην θέλουν να αποχωρήσουν ποτέ! Ο ένας και μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Tonis Sfinos έδωσε ζωντάνια και προσέφερε απλόχερα χαρά σε όλο τον κόσμο που έσπευσε εκεί και κυριολεκτικά κατέκλυσε κάθε γωνιά του συγκεκριμένου σημείου.


Αυτή η δεύτερη συναυλία της 2ης ημέρας της Ser-Expo 2016 είχε πάντως κάτι το διαφορετικό και ξεχωριστό. Η έλευση του τραγουδιστή στο συναυλιακό stage έγινε από . . . αέρος και παρά την πολυκοσμία όλα πήγαν περίφημα και έτσι ο cult showman έφτασε μέχρι τη σκηνή σώος και αβλαβής.

Πλαισιωμένος από το 6μελές γκρουπ των PLAYMATES και με αστείρευτη διάθεση και κέφι, ο Tonis Sfinos ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με τα κομμάτια του αλλά και με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Όποιος είδε από κοντά τον αποκαλούμενο «τυφώνα της λεβάντας», τον «επιβήτορα της μουσικής, TΟΝΙ SFINO προφανώς θέλει κι άλλο από αυτό που παρουσίασε ο «International Playboy» το βράδυ του Σαββάτου στις Σέρρες. Η διασκέδαση που προσέφερε αυτός και η παρέα του στον κόσμο ήταν αλλιώτικη και σαγηνευτική.

Στα ξεχωριστά της βραδιάς, το πολύ ωραία φωτορυθμικά με έξυπνα συνθήματα και μηνύματα που αντανακλούσαν στις «πλάτες» των πολυκατοικιών, τα πυροτεχνήματα που φώτισαν το σερραϊκό ουρανό και η άνοδος πάνω στη σκηνή μικρού κοριτσιού από τις Σέρρες που με το σκέρτσο και την παιδική της αθωότητα έκανε ακόμη και τον ίδιο τον καλλιτέχνη να υποκλιθεί.

Χορηγοί
Χορηγός Τράπεζα
Official Business Partner Hotel
Χορηγοί Επικοινωνίας
Συμμετέχοντες